Welkom bij La Tenda

Vergroot uw woonplezier met een La Tenda deurgordijnIn het zomerseizoen wordt uw leefruimte vergroot. De deur naar de tuin of het balkon kan weer open. Frisse lucht stroomt uw huis binnen. De tuin vormt bij steeds meer mensen een mooi verlengde van de woonkamer of serre.

Het grote genieten kan beginnen, ...of toch niet helemaal ?

Zodra buitendeuren open staan hebben vliegen en ook andere insecten vrij spel om het huis binnen te vliegen. Dat is verre van prettig. Denk in dat verband maar eens aan het belang van een goede hygiëne in bijvoorbeeld uw keuken. La Tenda biedt DE oplossing met een breed assortiment solide deurgordijnen. Stijlvolle dessins in meerdere kleuren. Een La Tenda deurgordijn sluit de deuropening goed af, en biedt daarbij toch een gemakkelijke doorgang naar de tuin. Het gordijn sluit direct weer na het passeren. De gordijnen zijn mede daarom ook uitermate geschikt voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren.

Op deze website vindt u informatie over onze producten. Voor al uw vragen zijn wij u graag van dienst!

Met name ook inkopers uit de retailkanalen DHZ, bouwmarkt en tuincentrum met interesse in kwaliteits deurgordijnen worden uitgenodigd het contact formulier in te vullen. We zijn u graag van dienst met een voorstel op maat. 

Producten

We betrekken de La Tenda kwaiteitsproducten uit verschillende landen wereldwijd. We selecteren uit de beste kwaliteiten die voorhanden zijn, en mixen die met mooie, stijlvolle, en traditionele kleuren en combinaties. Dit leidt tot een aantal van de beste kwaliteiten die er in de markt worden aangeboden. We zijn trots op onze producten en doen er alles aan om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

In deurgordijnen bieden we een uitgebreid assortiment aan, gemaakt uit o.a. kunststof koord, aluminium kettingen en polyethyleen flexibele hulzen. Deze zijn samengesteld uit uitstekende kwaliteiten. Alle gordijnen zijn voorzien van een gecoat aluminium bovenprofiel. Tevens wordt met elk gordijn een ophangprofiel meegeleverd. Een La Tenda deurgordijn is altijd verpakt in een degelijke full colour doos.

Producten flyer


Download productflyer

Over La Tenda

Wij zijn La Tenda BV , leverancier van insectenwerende deurgordijnen. Voornaamste uitgangspunt daarbij: ‘Quality Products’ . We leveren onze producten aan o.a. doe-het-zelf zaken, bouwmarkten, tuincentra en tuinmeubel speciaalzaken. We leveren alleen aan de tussenhandel, en dus niet aan de consument. Met een ruime – meer dan 35 jaar durende - ervaring met import en handel uit het Verre Oosten en Zuid-Europa trachten wij onze klanten nog jarenlang van dienst te zijn met prima kwaliteiten, adequate leveringen en een uitstekende service. We geloven in onze producten en geloven dat waar voor je geld niet alleen bestaat uit een prijs, maar uit het gehele pakket, dus zowel de productprijs, -prestatie, degelijkheid, maar ook de La Tenda service achteraf. Naast de import en handel in deurgordijnen is La Tenda aktief in de import van vrijetijdsartikelen voor tuin en terras.

Contact

Vul aub dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

La Tenda BV
Schommelveld 52
5751 EB Deurne
T +31(0)493 - 382 858
M +31(0)6 - 209 318 20
F +31(0)0493 - 312 084
E info@latenda.nl

Inkoopkantoor
Torenvalk 13
5704VA Venray
M +31(0)6 - 536 360 31

KvK 63303582
BTW NL855177408B01
IBAN NL69INGB0006928361

Copyright © 2016 Xixion Webdesign | Drukwerkadvisering - www.xixion.nl